Veličanstvena Fruška gora (VIDEO)

Naš čitalac Luka Rusovac odlučio je da s ostalim čitaocima sajta National Geographic Srbija podeli iskustvo uživanja u prirodi Fruške gore. Uživajte!

Veličanstvena Fruška gora (VIDEO) Foto: Luka Rusovac
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Kada nam je Luka poslao svoj snimak pod nazivom Exploring Fruska gora National Park, Serbia, čitava redakcija je dobila zasluženu pauzu - uživali smo  posmatrajući neverovatne pejzaže uzbudljive prirode. Dva minuta i 54 sekunde bilo je dovoljno da osetimo neverovatnu atmosferu Fruške gore, gde su se Luka i njegovi prijatelji opuštali istražujući njene čari.

Pogledajte i: Misterija ostrva na kojim niko ne želi da živi

Zbog toga smo odlučili da s vama podelimo njegov kratak film i prenesemo vam delić njegovog iskustva.

"Sve je snimljeno nadomak Novog Sada, gde sam s društvom proveo nekoliko dana u prirodi. Ideju za sam video sam dobio kada sam, nakon prvih dana provedenih na Fruškoj gori, pregledao materijal koji smo snimili, te sam odlučio da istražimo još malo Frušku goru i da to prikažemo svima - kako ljudima u našoj zemlji tako i ljudima iz celog sveta", rekao nam je Luka.

Pročitajte i: Jedan predivan dan u Beogradu ponovo osvaja internet

Iako je ovo njegov prvi nešto ozbiljniji poduhvat u (veoma uspešnom) pokušaju da ovekoveči očaravajuće prizore u prirodi, Luka nije početnik.

"Ovo je moj prvi ozbiljniji projekat jer se video produkcijom i fotografijom bavim trenutno samo iz hobija, a 2009. i 2010. sam osvojio treće mesto na vašem juniorskom foto-konkursu", otkrio nam je Luka.

Otkrijte i: 10 mesta neverovatne prirodne lepote

Pogledajte njegovo malo umetničko delo - sigurni smo da ćete uživati!slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...