Pratite širenje korona virusa - UŽIVO!

Za one radoznale i(li) zabrinute, Centar za sistemsku nauku i inžinjering napravio je posebnu platformu preko koje uživo može da se prati širenje korona virusa.

Pratite širenje korona virusa - UŽIVO! Foto: Profimedia

Širenje Korona virusa (takođe poznat kao 2019-nCoV) Kinom i u drugim delovima sveta je alarmantno, ali teško je razumeti trenutni obim epidemije bez - brojki. Za one koji su radoznali (ili zabrinuti), Centar za sistemsku nauku i inženjering (CSSE) na Univerzitetu Džon Hopkins je napravio onlajn kontrolnu tablu koja prati trenutni status epidemije korona virusa.

Sajt sadrži više grafikona i fotografija - poput broja potvrđenih slučajeva, njihovih lokacija, kao i broja oporavka i smrtnih slučajeva - koji se ažuriraju u realnom vremenu. Možete da kliknete na razne dugmiće i fotografije da biste proširili prikaz za više detalja o nekim podacima.

Kontrolna tabla je korisna i praktična jer prikazuje informacije tako da možete videti potpunu sliku epidemije virusa jasno i bez komentara, a evo i linka koji vodi ka mapi: https://bit.ly/2t8zkG2bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...