Otvorena izložba "Moja Palilula" u Centru za kulturu "Vlada Divljan" (VIDEO)

Izložba "Moja Palilua", kao rezultat zajedničkog foto-konkursa časopisa National Geographic Srbija i Gradske opštine Palilula, otvorena je u ponedeljak, 16. decembra u postorijama Centra za kulturu "Vlada Divljan".

Otvorena izložba "Moja Palilula" u Centru za kulturu "Vlada Divljan" (VIDEO) Foto: Zorana Jevtić

Postavka koja se sastoji od 16 fotografija predstavlja prvu izložbu ove vrste koja, ujedino, najavljuje i buduću saradnju časopisa National Geographic Srbija i GO PalilulaIzložbu su, u prisustvu predstavnika medija, autora fotografija i gostiju, otvorili predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić i urednik časopisa National Geographic Srbija Igor Ril.


Foto: Zorana Jevtić

Foto-konkurs, koji je trajao od 1. oktobra do 10. novembra 2019. godine, imao je cilj podizanje svesti javnosti o kulturnoj baštini i svim drugim vrednostima ove najveće beogradske opštine.
Žiri koji su činili članovi redakcije National Geographic Srbija odabrao je pobedničku fotografiju, čiji je autor - Mihailo Cvetković, dobitnik jednogodišnje pretplate na časopis.
Foto: Zorana Jevtić
Izložba će biti otvorena do nedelje, 22. decembra - nakon čega će fotografije ostati u posedu Opštine Palilula kao poklon časopisa National Geographic Srbija.
Foto-konkurs i izložba sprovodeni su u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta Opštine Palilula.

Promo


bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...