Časopis National Geographic ovog vikenda organizovao sjajne radionice za decu

Časopis National Geographic na srpskom jeziku, zajedno sa partnerima, ove subote održao je edukativnu radionicu za decu na Adi Ciganliji.

Časopis National Geographic ovog vikenda organizovao sjajne radionice za decu Foto: Aleksandar Ljubičić i Katarina Marković
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Radionica i druženje na Adi počeli su u 10 časova, s dobrodošlicom glavnog urednika Igora Rila, a potom i demonstracijama kojima je Centar za promociju nauke, deci, a i njihovim roditeljima na jednostavan, ali atraktivan način približio nauku i naučne discipline. 

Vip mobile je uz Nesebičnu knjigu podstrekao kreativnost najmlađih, tako što su od plastelina pravili poklončiće za sebi drage ljude inspirisani likovima ove knjige. Nakon toga je usledio i digitalni čas čija je glavna tema bila bezbednost dece na internetu. 

Zlatiborac je obezbedio ukusne sendviče za užinu svim mališanima  i njihovim roditeljima.  Takođe, u pauzi su se posetioci igrali sa frizbijima koje je Zlatiborac pripremio na poklon svim posetiocima. Nectar sokovi su bili stanica za voćno osveženje svim mališanima. Potom je održana Nectar nutritivna radionica koja je isticala bitne stvari o ishrani i zdravlju dece, kao i zanimljiva saznanja i za njihove roditelje. Izviđači Srbije najmlađima su ukazali na važnost očuvanja i snalaženja u prirodi uz zanimljive demonstracije izviđačkih veština kao što je podizanje šatora i vezivanje čvorova.

„Iako je radionica prvenstveno namenjena deci, izuzetno je što je bogat program omogućio i roditeljima da se prijatno osećaju, provedu jedan drugačiji dan na Adi i sa svojim mališanima saznaju nešto novo. I ovom prilikom želim da se zahvalim posetiocima i našim prijateljima i partnerima, kompanijama Vip mobile, Nektar i Zlatoborac, Centru za promociju nauke i izviđačimaˮ, rekao je Igor Ril, glavni urednik časopisa National Geographic.slike u galeriji
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
U prodaji je martovsko izdanje časopisa National Geographic Srbija.