Festival biciklizma od sutra u Beogradu

„Beograd Velograd“ festival, koji promoviše koncept urbanog biciklizma kao uobičajen, lak, jeftin i ekološki vid gradskog saobraćaja, biće održan u Beogradu od 14. do 16. juna.

Festival biciklizma od sutra u Beogradu Foto: Thinkstock

Veliki broj zabavnih i edukativnih aktivnosti biće organizovan za sve bicikliste, koji žele da učestvuju0 na predstojećem biciklističkom festivalu „Beograd Velograd“.

Najveći broj aktivnosti biće besplatan i otvoren za sve posetioce.

U subotu, 15. juna, posle svečanog otvaranja festivala, biće organizovana dečija radionica u Mikser hausu. Deca će imati priliku da se igraju sa biciklima, da boje svoje bicikle i da ih voze. Večernje aktivnosti u toku Beograd

Velograd biciklističke noći podrazumevaju koncerte, projekcije filmova i žurke, a sve to biće održanu u KC „Gradu“.

U nedelju, 16. juna, biće organizovana Narandžasta biciklistička tura (Orange Bike Ride) od  UŠĆE Skejt parka do zgrade Skupštine Srbije, u periodu od 11 do 13h. Na turu su pozvani svi oni koji voze bicikl i žele bolje uslove za bicikliste u Beogradu. Prvih 400 učesnika dobiće besplatne majice, a svi koji se obuku u narandžasto imaće šansu da osvoje holandski dizajnirani bicikl.

Posle Narandžaste biciklističke ture, festivalske aktivnosti biće nastavljene u Savamali, gde će biti organizovan BMX-šou, Modno-biciklistička revija  i td.

Svi posetioci Festivala u nedelju, mogu da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje holandski dizajnirani bicikl. Imena 3 dobitnika biće objavljena u 16 časova u KC „Grad“.

Više informacija i detaljan program potražite na sajtu www.beogradvelograd.combonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
U prodaji je oktobarsko izdanje časopisa National Geographic Srbija.