Zapis trenutka kada je svet "potpuno stao": Serija fotografija JOŠ UVEK SI NAPOLJU?

"Izložene fotografije deo su zapisa tog trenutka kada je svet "potpuno stao" na gotovo dva meseca i izazova s kojima sam se susreo da ih zabeležim". Pogledajte galeriju fotografija Gorana Sivačkog...

Zapis trenutka kada je svet "potpuno stao": Serija fotografija JOŠ UVEK SI NAPOLJU? Foto: Goran Sivački
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Zbog pandemije koronavirusa u Srbiji je 15. marta 2020. godine proglašeno vanredno stanje koje je trajalo 53 dana. U tom periodu uveden je niz mera kako bi se suzbio virus i što više ublažilo njegovo smrtonosno dejstvo. Neke od mera obuhvatale su uvođenje policijskog časa i potpunu izolaciju starijih sugrađana.

Izložene fotografije deo su zapisa tog trenutka kada je svet "potpuno stao" na gotovo dva meseca i izazova s kojima sam se susreo da ih zabeležim.

Ova izložba ne bi bila moguća bez velike podrške glavnog urednika i svih kolega s portala www.mondo.rs na kojem sam i ja zaposlen kao urednik fotografije, kao i ogromne podrške porodice i prijatelja.

O autoru

Goran Sivački rođen 1972. u Beogradu. Fotografijom se bavi profesionalno od 1997. godine. Zaposlen kao urednik fotografije na portalu www.mondo.rs  , a prethodno kao urednik i fotoreporter u dnevnim novinama Blic, Demokratija, magazinu NIN. Dugi niz godina saradnik u novinskoj agenciji Reuters, magazinu Nacionalna Geografija Srbija, kao i fotograf na projektima CEB banke, Telekoma Srbije, NIS Gasproma i mnogim drugim medijima i projektima delegacije EU u Srbiji.

Izložbu Gorana Sivačkog JOŠ UVEK SI NAPOLJU?,možete pogledati do kraja jula, u galeriji "Singidunum" u Knez Mihailovoj 40.slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
U prodaji je oktobarsko izdanje časopisa National Geographic Srbija.