ISKORAK – Festival digitalne kulture

Festival digitalne kulture ISKORAK održaće se od 25. do 28. avgusta na Univerzitetu Educons u Sremskoj Kamenici.

ISKORAK – Festival digitalne kulture Foto: Promo

Raznovrstan programski sadržaj festivala namenjen je ljubiteljima digitalne inovacije i produkcije. Program će, pored panel predavanja renomiranih stručnjaka iz Srbije i inostranstva, obuhvatiti i četiri trodnevne radionice koje su namenjene mladima i onima koji svoje prve profesionalne korake planiraju da naprave u svetu digitala. 

Tematske oblasti radionica obuhvataju najpopularnije delatnosti naše digitalne svakodnevnice kao što su: gejming (dizajn, koncept i finalizacija grafike za video igre), video produkcija (mala škola filma), virtuelna realnost (potencijali tehnike savladavanja VR-a) i digitalna produkcija u kreiranju modernih promotivnih kampanja.

Radionice su besplatne, a broj mesta je ograničen, te je prethodna prijava učesnika obavezna.

Festival digitalne kulture ISKORAK predstavlja aktivnu tendenciju Fakulteta za digitalnu produkciju Univerziteta Educons da umreži stručnjake iz digitalne umetnosti i da na taj način generiše akademsku misao i praktična dostignuća svih učesnika iz Evrope i Srbije, te da konačno mladima pruži efikasnu mogućnost da na kreativan i kvalitetan način savladaju veštine koje zahteva dinamičan svet digitala. 

Više informacija o programu, predavačima i prijavi možete pogledati na www.iskorakfestival.org bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
U prodaji je julsko izdanje časopisa National Geographic Srbija.