U jednu gastro turu, sa osvrtom na najbolja nacionalna jela evropske kuhinje vodi nas Travel Magazine. Hvatajte beleške, trebaće vam kada se granice otvore, a koronavirus stavi pod kontrolu.
Možda će vas zanimati i:
Putnici su izabrali: 10 najboljih restorana na svetu
: Od takosa, preko sušija do pasti, ovo su restorani koji su po oceni putnika najbolji…
pročitajte članak
Koliko dugo se zaslađujemo i rashlađujemo sladoledom? Istorija jedne od omiljenih poslastica
: Kako je nastala omiljena poslastica koja vekovima rashlađuje i zaslađuje ljude.
pročitajte članak
Trpeza grčkih bogova na suncem okupanom ostrvu - savršeno utočiste za ljubitelje dobre hrane
: Naksos, živopisno mediteransko utočište za sve ljubitelje prvoklasne hrane.
pročitajte članak
Kratka istorija srpske kuhinje: Koja su to autentična domaća jela?
: Baš kao i na sve sfere života na ovim prostorima i na pripremanje hrane uticalo je viševekovno mešanje kultura.
pročitajte članak
Balkanska kuhinja: Škripavac - sir koji obožava ceo region
: Dragana Brkan na svom imanju u Bosni i Hercegovini proizvodi škripavac - sir specifičan za taj deo Balkana, a svoj sir je predstavila i ekipi National Geographic Travel magazina.
pročitajte članak