Porodica na prvom mestu: Zaposleni u supermarketu zaštitili porodicu gusaka koja se naselila na parkingu (FOTO)

Kad se porodica gusaka naselila na parkingu supermarketa „Walmart”, zaposleni su postavili saobraćajne znake da bi zaštitili porodicu od automobila.

Porodica na prvom mestu: Zaposleni u supermarketu zaštitili porodicu gusaka koja se naselila na parkingu (FOTO) Foto: Shutterstock

Jedan od stalnih kupaca Volmarta, Skot Han pokušavao je da pronađe mesto za parking kada je video nesvakidašnji prizor - Odraslu kanadsku gusku koja nepomično stoji na sred parkinga. Ispostavilo se da guska nije povređena i može da se kreće i da je njen motiv za stajanje u mestu, dok automobili kruže oko nje, zaštita nečeg mnogo vrednijeg od sopstvenog života - njenih jaja.

Pogledajte i Hrabra mama guska nadmudrila gladnog leoparda i spasila mlade (VIDEO)

„Nakon kupovine bio sam znatiželjan da vidim da li guska i dalje na istom mestu - i bila je. Odlučio sam da se približim. Onda sam ugledao kako na malom ostrvu, obmotanom narandžastom ogradom, druga guska udobno leži na jajima. Šištala je na mene. Onda sam shvatio da je na parkingu stajao ponosni tata, koji sve vreme motri na svoju porodicu. Razmišljao sam o tome da pozovem Udruženje za kontrolu životinja da ih skloni zarad njihove bezbednosti, ali ipak to nisam uradio”, napisao je  Skot na svom fejsbuk nalogu.

Prizor koji je zatekao kada se nakon nekoliko dana ponovo vratio do supermarketa ostavio ga je bez teksta - zaposleni u supermarketu su saobraćajnim znacima ogradili deo parkinga, kako bi zaštitili pernatu porodicu.

Priča je obišla internet, a ljudi su zahvaljivali humanim zaposlenima iz supermarketa zbog gesta koji su učinili.bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
U prodaji je julsko izdanje časopisa National Geographic Srbija.