Dvojnici Kim Džong Una i Rodriga Dutertea izazvali pometnju u Hongkongu (FOTO)

Na ulicama Hongkonga nastala je pometnja kada su prolaznici videli filipinskog predsednika Rodriga Dutertea i severnokorejskog lidera Kim Džong Una. Međutim, na bliži pogled, ispostavilo se da to nisu pravi predsednici.

Dvojnici Kim Džong Una i Rodriga Dutertea izazvali pometnju u Hongkongu (FOTO) Foto: EPA/Jerome Favre

Dvojnik filipinskog predsednika Rodriga Dutertea prisustvovao je misi u jednog crkvi u Hongkongu koju posećuje filipinska zajednica, što je izazvalo entuzijazam vernika, ali i pometnju.

Filipinski glumac je došao u crkvu u beloj košulji kakvu obično nosi Duterte, a zajedno s njim je bio drugi dvojnik, koji se u javnosti predstavlja kao Hauard Eks (Howard X) i liči na lidera Severne Koreje Kim Džong Una.

Foto: EPA/Jerome Favre

Nekoliko stotina vernika je aplaudiralo "Duterteu", dvojniku koji se predstavlja kao "Kresensio Ikstrim" (Cresensio Extreme).

Pogledajte i Severna Koreja iz ugla jednog turiste: "Pjongjang je najčistiji grad koji sam ikada posetio"

Tokom mise mnogi vernici nisu mogli da se uzdrže, glasno su se smejali i okretali da gledaju dvojnika filipinskog predsednika.

Foto: EPA/Jerome Favre

Vernici su posle mise opkolili dvojnika, koji se sa svima rukovao.

Pogledajte i 10 stvari koje malo ko zna o Severnoj Koreji

Neki vernici su se ipak zapitali da li je to zaista Duterte, najpre, jer izgleda mlađe, a bili su i iznenađeni što predsednik države bez obezbeđenja ulazi u crkvu.

Foto: EPA/Jerome Favre

Jedna žena je, kako su naveli očevici, kritikovala dvojnika, rekavši mu da je "nevaspitan što je došao u ckrvu i napravio predstavu".

"Naš predsednik nije takav", rekla je ta žena.

Oko 200.000 Filipinaca živi u Hongkongu, pretežno žene koje rade kao kućne pomoćnice.bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...