U susret 100. broju: Koja je vaša omiljena naslovnica magazina "National Geographic Srbija"? (2010.)

Izaberite najlepšu naslovnicu srpskog izdanja čuvenog magazina.

U susret 100. broju: Koja je vaša omiljena naslovnica magazina "National Geographic Srbija"? (2010.) Foto: National Geographic Srbija
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Dragi čitaoci,

Iza nas je 99 meseci posmatranja sveta kroz žuti okvir. Od objavljivanja prvog broja do danas, družili smo se istražujući istoriju, svemir, životinjski i biljni svet, kao i sopstvenu prirodu.

Pogledajte galeriju naslovnica iz 2006/07.

Svako putovanje ka novim znanjima praćeno je i naslovnim stranama koje National Geographic Srbija izdvajaju kao najbolju ulaznicu u svet popularne nauke.

Sigurni smo da su vam, kao i nama, neke od naslovnica ostale u sećanju više, a neke manje, kao i da ima onih koje će biti vaša prva asocijacija na pomen magazina "National Geographic Srbija".

Pogledajte galeriju naslovnica iz 2008.

Prvi put, čitaoci imaju priliku da na jednom mestu vide sve naše naslovne strane. U iščekivanju izlaska 100. broja, predstavićemo vam ih sve, podeljene po godinama objavljivanja.

Pomozite nam da otkrijemo koja vam se od prethodnih 99 naslovnih strana najviše dopala tako što ćete kliknuti na polje like iznad onih koje se izdvajaju kao nezaboravne.

Pogledajte galeriju naslovnica iz 2009.slike u galeriji
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
U prodaji je oktobarsko izdanje časopisa National Geographic Srbija.