Fotografija: Kristina Garsija Rodero, Magnum photos

Prizori: Pozornica pod vodom

trateški razmeštena creva sa vazduhom omogućavaju ovim sirenama da napune pluća kiseonikom, a potom bezbrižno izvode predstavu bez ronilačke opreme.

Fotografija dana

Planina pokretnih stepenica

Ovako izgleda unutrašnjost tajvanskog tržnog centra Core Pacific City Living Mall.

Najnovije vesti

Lavina progutala skijaša (VIDEO)

Pogledajte zašto je trkanje sa lavinom loša ideja...

Spustite se niz usku planinsku liticu...biciklom (VIDEO)

Budite u koži momka koji je prema rečima onih koji su pregledali snimak ili izgubio okrutnu opkladu ili je najluđi čovek na svetu

Da li je ovo najgora nedelja u američkoj istoriji?

Ljubitelji istorije možda već znaju za ovu činjenicu, ali čini se da je nedelja od 14. aprila do 20. aprila možda najgora u američkoj istoriji.

Neverovatan sjaj Dohe

Samo prolaženje kroz Dohu u Kataru se čini kao putovanje kroz vreme.

Srceparajuće posledice požara (VIDEO)

Požar u Valparaisu u Čileu je uništio više od 2.500 kuća, ostavivši 11.000 ljudi bez krova nad glavom i ubivši barem 15 ljudi. To je neshvatljiva tragedija koja je pogodila čitavu zajednicu.

Budućnost međuzvezdane komunikacije

Nije podprostorni primopredajnik, ali ovaj prototip komunikatora vezan za Međunarodnu svemirsku stanicu može napraviti revoluciju u tome kako delimo podatke preko ogromnog prostranstva svemira. Time će biti omogućeno isporučivanje gigabita brzine kroz duboki svemir.

Video

Izabrani pobednici National Geographic & Canon foto-konkursa
Posle osam meseci, tokom kojih je pristiglo više od sedam hiljada radova, stručni žiri na čelu sa priznatim fotografom Dragoljubom Zamurovićem i posetioci sajta nationalgeographic.rs odredili su pobednike National Geographic & Canon foto-konkursa kojima su na otvaranju izložbe u restoranu Redakcija uručene vredne nagrade.

National Geographic galerije

Pogledajte šta vas očekuje u aprilskom izdanju National Geographic Srbija